Hästar

gallery/sezgin behiye

Sezgin Behiye "Behiye"

Black Coffee - Ravell

Sto f. 2005

Ägare: Johnny Fyrman

 

MsvB dressyr

MSV WE

 

Behiye är ett svenskfött varmblod, uppfödd i Skåne hos Annemari Tezel Tairi.  Jag har ridit henne sedan 2012 då vi köpte henne direkt från uppfödaren. En häst med bra rörelser och trevlig ridbarhet.

Behiye är väldigt trevlig men också känslig och kräver att man är lyhörd och anpassar sig till henne. Hon ger väldigt mycket glädje och jag hoppas att vi har många framgångsrika år att se fram emot.

 

 

 

 

De Coquette TL "Kakan" TILL SALU

De Noir - Pontus

Sto f. 2007

Ägare: Nina Fyrman

 

Kakan är ett svenskt varmblod uppfödd i Småland hos Maria Ahl, Torpalyckans stuteri. Jag köpte henne 2010 och red henne fram till 2015 då hon pga skada tyvärr blev utdömd. Nu går hon hemma på gården och är världens bästa mamma och flockledare. Hon fick föl 2017 och är nu dräktig med Sibelius. Innan hon skadade sig tävlade vi i hoppning, dressyr och Working Equitation. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Devilda F "Smulan"

Highcruiser - De Noir

Sto f. 2017

Ägare: Nina Fyrman

 

Precis som sin mamma är Smulan är väldigt påhittig liten häst. Kommer alltid i hagen och är nyfiken på allting. Jag är väldigt nyfiken av vad det kommer bli av henne när hon blir stor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mel B "Mellie"

Okänd härstamning

Sto f.2000

Ägare: Barbro Fyrman

 

FEI dressyr 

LA WE

LB hoppning

Debutant fälttävlan

 

Mellie har varit i familjens ägo sedan 2008. Hon är en korsningsponny, import från Holland. Innan hon kom till Sverige gick hon som turridningshäst. Köptes som hopponny men efter flera skador första året sadlade jag om till dressyr. Red henne fram till 2012 och hann utbilda henne från LC till FEI. Testade även på fälttävlan vilket vi båda tyckte var väldigt roligt. 2012 tog min syster över tyglarna och red henne framgångsrikt i dressyr och WE. 

From juli 2017 är hon utlånad till en familj där hon lever pensionärsliv, får jättemycket pyssel och så mycket banangodis hon vill.

 

gallery/kakan
gallery/smulan
gallery/mellie liten